Danas (ponedjeljak, 18.09.2017.) i sutra (utorak, 19.09.) počinjemo s programom za naše polaznike predškolske dobi

Danas (ponedjeljak, 18. rujna 2017.) i sutra (utorak, 19. rujna) počinjemo s programom za naše polaznike predškolske dobi – lokacije DV Bajka (Zorkovačka, Humska i Opatijski trg), DV Savica (centralni objekt i jug), DV Sunčana (TIK 4) i DV Trnsko (centralni objekt i Kajzerica). Telefonom, SMS-porukama ili e-mailom smo Vas obavijestili o datumu i vremenu početka programa. Na lokacijama smo o tome istaknuli obavijesti.

Upisi u naše predškolske programe, kao i naknadni upisi na tečajeve za naše polaznike školske dobi (osnovnoškolce i srednjoškolce) i za naše odrasle polaznike, i dalje su mogući putem e-maila: kramer@inet.hr (u bilo koje vrijeme) te telefonom na 01/3698-679 i osobno u našem sjedištu (Badalićeva 2, 1. kat), radnim danom od 13 do 18 sati.

Podsjećamo Vas da naše predškolske programe vodi naša Udruga Spika, prema našem programu za ranu poduku engleskog jezika (koji je inicijalno izradila naša škola još u vrijeme kad se zvala Teutonika-Kramer), koji kontinuirano razvijamo i unapređujemo od 1990. godine.

.