Virtualna učionica: prvi tjedan našeg probnog rada bio je uspješan, sutra (06.04.2020.) nastavljamo s 2. tjednom našeg rada – hvala svima na velikoj podršci

Draga djeco i roditelji,

Prije svega želimo svima zahvaliti i čestitati svoj djeci i roditeljima koji su u ovim novim, otežanim uvjetima poduzeli sve da nam se pridruže u našim virtualnim učionicama, koje smo organizirali korištenjem (za Vas) besplatne aplikacije Zoom i interneta. Neki su đaci imali poteškoća, no uspjeli su ih u hodu riješiti – ona djeca i roditelji koji i dalje imaju poteškoća dobit će od nas upute putem e-mail-a, a ako bude potrebno i telefonsku podršku.

Vjerujemo da je protekli tjedan bio iznimno uspješan: vidjeli smo se, čuli, slušali, razgovarali, vježbali i učili.

Postojala je interakcija između svih naših polaznika i profesora, kao i između polaznika međusobno. Događao se govor.

Temeljem svega toga, puno smo naučili i sve će biti postupno još bolje u tjednima koji dolaze.

Jučer je došlo do promjene u sustavu Zoom-a (uz 10-ero znamenkasti identifikacijski broj profesora, potrebno je unijeti i 6-ero znamenkastu šifru, koja će ubuduće stalno biti ista) – zato ćemo Vam poslati e-mail-ove i SMS-poruke, u kojima ćemo Vas obavijestiti kako nam se možete pridružiti online. Također molimo sve one koji to još nisu učinili: pošaljite nam e-mail adresu na koju ćemo Vam moći slati nastavne materijale.

O tome što možemo poduzeti kako bismo radili i s našom predškolskom djecom, još se savjetujemo, skupljamo iskustva i istražujemo mogućnosti – znat ćemo više koncem sljedećeg tjedna.

Hvala svima, djeci i roditeljima, na podršci, razumijevanju i strpljenju.

Vaši Teachers

.