Dostava ugovora, uputa za nabavu udžbenika, uplatnica i druge dokumentacije za naše školarce i odrasle polaznike je u tijeku od jučer (ponedjeljak, 14.09.)

Jučer (ponedjeljak, 14.09.) smo počeli s dostavom ugovora, uputa za nabavu udžbenika, uplatnica i druge dokumentacije za naše školarce i odrasle polaznike.
I danas (utorak) smo nastavili s dostavom, dijelom izravno, a dijelom poštom – molimo Vas pogledajte u svoje poštanske sandučiće.

Cilj nam je do kraja radnog tjedna (petak, 18.09.) dostaviti ugovore, upute za nabavu udžbenika i uplatnice svim polaznicima / njihovim roditeljima koji su se upisali do kraja prošlog tjedna, kako biste što prije mogli nabaviti udžbenike i vratiti nam jedan potpisani primjerak ugovora.

Naknadni upisi u neke od grupa koje su ovaj tjedan počele s radom je i dalje moguć putem e-maila (u bilo koje vrijeme) te telefonom na 01/3698-679 i osobno u našem sjedištu (Badalićeva 2, 1. kat), radnim danom od 13 do 18 sati.

Podsjećamo sve zainteresirane da su ovaj tjedan u tijeku i upisi u naše programe za predškolce – nastava za njih počinje sljedeći tjedan.